Dagens middag, kremet fiskesuppe

I dag bestod middag bestod av følgende,
Kremet fiskesuppe, med laks og lange, fennikkel, gulerøtter, purre, rød chili, hvitvin og fiskekraft. Med foccaccia brød til.
Det var en bra himmelsk middag.

Oppskriften slik jeg gjorde det:

kuttet gulrøtter og fennikkel i fyrstikklange biter, samt hakket opp opp purre og rød chili i små biter..
kapp opp Laks og Lange/Torsk eller lignende i biter på 2x2cm

smeltet et pa ss med smør i ei gryte og freste først chilien litt, deretter oppi med resten av grønnsakene og freste alt i 10-12 minutter da tok jeg en ss med mel og drysset over og rørte rundt…
så tilsatte jeg ca 2 dl kremfløte, 2dl hvitvinog 5dl med fiskekraft (Jeg kjøper konsentrert fiskekraft å vanner den ut før jeg tilsetter den i suppen.. 2 ss kraft med 5dl vann)
sett opp varmen litt slik at det småkoker,
tilsett fisken og la dette trekke /små koke i 15 minutter, rør forsiktig innimellom..
smak til med salt og pepper…
og vips er middagen klar.. 🙂

Legg igjen en kommentar