Dobbel Jippi.. :) Glede i hverdagen.

den

Har mye å se frem til nå fremover, livet lyser mot oss for tiden, mulig det er på grunn av at det går mot vår, eller kan det være brevene fra NAV og Lian klinikken i Trondheim?Det er nok begge deler  og mere til som gir glød tenker jeg..
Ute er det 8 grader og sola skinner, snøen smelter så raskt at du kan høre det sildrer under isen.
I postkassa har det i det siste kommet brev fra NAV, de har innvilget elektrisk drop fot ortose, og Ortopediservice har sendt meg innkalling, så om 13 dager får jeg nok walk aid´en, det gleder jeg meg stort til.
Men før den tid, så skal jeg nå ei uke til Lian klinikken i Trondheim for intensivt fot-trening.

Alt dette + lanseringen av SimCity 5 til uken gir meg mye å se frem til, og tar jeg ikke helt feil så nærmer det seg vel til jeg får den nye iPad 4´en på jobben 🙂

og i morgen er det freeeeedag 🙂 er det rart vi gleder oss?

Sitter å funderer litt på om jeg skal forsøke å dra i gang en liten klubb/gruppe som kan veksle på å arrangere middag for hverandre.
tenker slik at en er 3 par f.eks som deler på å invitere hverandre en gang i mnd eller noe sånn, da blir det at hvert par må holde en middag hver 3 måned ca.. blir det flere så dannes det flere slike 3-pars grupper også kan man sirkulere på disse igjen.
eventuelt er at man kan ha trekning om hvilke par som skal være i hvilke grupper osv, fordelen er jo at man får bryna seg litt på mat fronten og kan få litt nye bekjentskap.
Hadde vært utrolig morsomt å fått til noe sånn, men vet ikke om det er noe interesse for noe slikt? ta kontakt om det er noe av interesse, har masse ideer 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s