Vårdag i Kristiansand, feires med tur i havna og fiskesuppe.

2013-04-20 11.35.44Dagen i dag startet med sol og varme, så vi dro til byen en tur og gikk oss en tur langs promenaden og bort til fiskebrygga, her handlet vi inn til dagens middag, fiskesuppe med blåskjell, og fersk foccachia brød til.


Samtidig med at vi var inne på fiskebrygga fikk barna sett på fisker, krabber og hummer som svømte rundt i bassengene sine, og vi fikk kjøpt inn nett med blåskjell, litt lange og litt laks, så nå er grunleggende handlet inn, nå mangler bare chili, hvitløk, løk, fløte, gulerot, fennikkel, smør osv.. men det fant vi på meny litt senere.

Det ble også tid til litt lek og morro og ri på rådyr i parken 😉

2013-04-20 19.37.40

Foccachia brødet ble laget med fersk rosmarin og Maldon havsalt, toppet med olivenolje fra Franske rivieraen.

Dette ble servert ved siden av suppa med olivenolje, havsalt og Aioli.

 

 

2013-04-20 19.36.58

Tomt fat… Maten fallt i smak gitt, også gjestene likte det, så da ble det full klaff i dag 🙂 hurra…

Sola varte hele dagen så tempen var oppe i 13 grader i dag når vi var ute å kjørte, en hærlig tid vi går inn i nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s