Hundekjøring for handicapede.. fy for et rush :-)

2014-01-17 19.41.09Nå midt i Januar (Helgen 17-19 januar)fikk jeg virkelig mitt livs opplevelse, et rush av adrenalin jeg ikke har opplevd på lenge.
Under Ateas landstreff 2014 på Lillehammer fikk jeg muligheten til å prøve meg på hundekjøring. For en opplevelse sier jeg bare.

2014-01-17 17.28.11Landstreffet starter bra med en åpningssermoni som jeg syns var flott og imponerende med mye lys og show.

Når åpningen var over gikk vi fakkeltog tilbake til Håkonshall, det var for meg LANGT, men det gikk faktisk bra. merket det i hofta riktignok 😉
Når man går sammen med super hyggelige kollegaer så glemmer man at man har vondt og vandrer på.. 😉

Videre var det faglig del, mat, mingling, prate med leverandører og produsenter og mye lek og morro

Lørdagen var vi oppe på ski stadioen, der skulle vi ha forskjellige aktiviteter, atv kjøring, skiskyting, snøscooter og jeg meldte meg på hundekjøring for jeg så for meg å sitte i kjelken mens andre kjørte, men det lot seg ikke gjøre, de kjelkene hadde ikke sete, så jeg måtte pent stå bak jeg også.

IMG_5525Når de andre hadde kjørt med de raske hundene kom de med et spann med huskyer, da disse ikke var så raske som de andre, men mer kraftige og dro mer, så han skulle stå bak meg og passe på min venstre side, saken er at disse hundene hadde ligget å sløvet og samlet krefter hele dagen, så når disse satte avgårde hang jeg som et slips etter å steike dæven for ei fart. bortover langside, rundt et par svinger og greier, lærte meg å lene inn i svingen og siste langslette stod alle kluter til, ropte til hundene og de løp med vinden..

Det adrenalinet og rushet er det lenge siden jeg har opplevd.

IMG_5524IMG_5525

IMG_5526IMG_5527

IMG_5528IMG_5530

IMG_5531IMG_5532

IMG_5533IMG_5534

IMG_5535IMG_5536

IMG_5537

Dette var virkelig gøy, for en opplevelse.. Fra å være forberedt til å sitte i en kjelke til å stå bak å styre og kjenne snøen føyke forbi.
Så nå er det bevist, slagrammet kan også være med på hundekjøring 😉

Må bare rekke en stor takk til verdens beste arbeidsgiver Atea, The place to be! for denne muligheten og tusen takk til de som stod for hundekjøringen og gjorde sitt for at jeg fikk denne opplevelsen. Dette var gøy, gjett om jeg skal ta med familien på dette en gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s