Erfaring med Gekko El-sykkel etter ca 1 måneds tid bruk

den

2014-04-09 18.31.42-1Hei, Tenkte jeg ville dele mine erfaringer med Gekko sykkelen etter ca en måneds tid med bruk.
Jeg har brukt sykkelen til både trim-, lufte- og sykkel- turer med jentene mine.

Dette er noe av det det beste jeg har opplevd på mange år, den følelsen av frisk luft, fart og spenning er en fantastisk opplevelse.
Selvsagt er det tungt å kjenne at kondisen er helt fraværende etter flere år uten aktiviteter, men med tiden håper jeg kondisen finner veien tilbake. Må bare finne rette måten å trene opp kondisen fra nivå null, nix, nada..

Screenshot 2014-04-22 21.19.07Her er vi på tur i ravnedalen i Kristiansand, en flott park som viser seg fra sin beste side nå under våren og blomstringen fremover.

Tomine trenger litt mer øvelse for å klare å sykle opp og ned de bakkene som kan være litt skumle, men vi har da all verden med tid, og dette lærer hun seg fort.

Silje fikk vi tak i en ny brukt sykkel til, en som passer bedre for henne nå som hun vokser fra den gamle. Denne har flere gir og er lettere, bedre for henne det.

Tomine har også arvet en større sykkel, en rosa en som passer henne nå og en stund fremover, men hun må nok ha en ny en til neste år.
2014-04-21 12.56.07
Denne vårdagen med sol og varme lesset vi opp bilen og satte kursen for et sted med litt opp og ned, hit og dit stier, og Ravnedalen ble en flott tur selv om Tomine syns det var litt skummelt med de bratteste bakkene, men vi koste oss alle sammen, etterpå dro vi til byen å tok årets første softis, dette ble en fantastisk dag med familien 🙂

På treningsrunda har jeg funnet ei løype som gir meg god trening, den begynner med en bakke oppover til den gamle barnehagen til Silje, deretter ned til bunnen mot Otra, der i fra går det en lang men ikke fullt så bratt bakke opp til Kvarstein igjen, der svinger jeg inn til skolen og det går slakt oppover til jeg er hjemme igjen. Så løypa er egentlig en lang bakkeløype 😉 God trim er det i hvertfall.

Jeg har laget et par videoer fra turene og flere kommer:

Forøvrig har Se & Hør lagt ut artikkelen på web:
Se & HørGjett om jeg har klart å parkere rullestolen 😛

Nå ser vi frem til mange artige turer i tiden som kommer, for dette gir meg livsglede. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s