Sykkelstatus for starten av november, og styrkeprøven 2015?! ;)

Hei2014-10-28 22.35.49, da var det på tide med en oppdatering på sykkel fronten.
I februar ble min drøm til virklelighet og jeg ble overrasket på jobben min (Atea, The place to be)
Jeg ble overrasket med blant annet hotellovernatting for meg og famillien og sykkelen jeg har drømt om lenge, denne dagen er vel en av de beste dagene i livet mitt, for endelig kan jeg også være med å sykle sammen med familien.
Passerte 60 mil
Og gjett om det er blitt sykling i løpet av av de siste 6 månedene, for et par uker siden passerte odometeret på sykkelen 60 mil, 600 kilometer, det er jeg meget godt fornøyd med. For disse milene har gjort mye for meg og helsa mi.
Før jeg fikk sykkelen orket jeg ikke mye, jeg prøvde å være aktiv, men på grunn av dårlig til bens ble det ikke lange turene. Det ble til at jeg begrenset oss fra å gjøre ting som en familie.

2014-06-15 13.44.35Kort tid etter jeg begynte å sykle regelmessig, kjente jeg at formen kom seg raskt, jeg kom meg på lengre og lengre turer, og jeg fikk en energi som ga meg lyst og ork til  å gjøre mer med familien, her f.eks. er vi på en av sykkelturene våre til stranda i Vennesla, en varm og god sommerdag.

Vi pakket sykkelen, hektet på vogna, dro med oss picknik kurven og satte avgårde, det ble en veldig varm og god dag, blide barn gir «happy wife» og «Happy wife gir Happy Life».
Det ble mange slike turer, om ikke til stranda, så ble det til sentrum for å kjøpe is og lignende. Hæææærliiiiii 🙂

Det er ikke bare blitt koseturer, men mange treningsturer, både korte og lengre, noen ganger bakketrening, andre ganger prøvde jeg å få opp tempoet på venstrebeinet da dette følger ikke skikkelig med når tempoet blir for høyt, da begynner det å riste og sparke i fra på feil tidspunkt og sånn, og da blir det bare klabb og babb, så her trengs det mer trening.

Til LillesandAllerede i Mai prøvde jeg meg på en lengre tur, og turen gikk fra Kvarstein til Lillesand langs gamle E18, det var en krevende tur med lange bakker og litt av hvert å bryne seg på, turen ble på ca 4,5 mil, og ble belønnet med softis og middag på brygga i Lillesand. Underveis traff jeg på kjente  også.
Det ble en hyggelig tur 🙂

Andre treningsturer ble på rundt 2,5-3 mil og ble til at jeg syklet hjemmefra og ned til Kristiansand sentrum og hjem igjen, turene varierer jeg med å ta ene siden av Otra til byen, og opp igjen på andre siden.

Underveis har jeg slitt ut ett sett med dekk, men jeg fant ut at biltemas bmx dekk er 20″ og passer til sykkelen, det gjør også at turer på grusveier og litt mer offroad veier føles tryggere da de tynne asfalt dekka gir fra seg noen lyder som høres ut som punkteringer når det blir for grov grus. Etter jeg byttet dekk ble de turene bare en fryd.

Jeg har investert i et ekstra batteri til sykkelen, det ble samme type batteri da jeg fant ikke likt med større AH.
Batteriet fant jeg i en butikk i USA til en grei pris, og brukte JetCarrier med sjø frakt, det tok ca 1,5 mnd før det kom frem, men prisen ble veldig ok, selv med toll, mva osv. Så jeg vurderer om jeg skal bestille meg enda ett, for da vil jeg få ca 10 mils rekkevidde, noe som kan komme godt med om jeg skal gjennomføre en fantasi jeg leker litt med, sykle Danmark på langs sammen med noen venner, bo i telt og bare nyte turen 😉

Utfordring
Men første utfordring som skal gjennomføres er å sykle Eidsvoll-Oslo under Styrkeprøven 2015 sammen med mine supre kollegaer i Atea (Verdens beste arbeidsgiver).
Jeg fikk først vite at hjelpemotor er strengt forbudt i styrkeprøven, men etter jeg mailet styrkeprøven, fikk jeg et svar på at dette var noe de skulle få til, så jeg kunne stille til start på Eidsvoll. Gjett om jeg gleder meg til å prøve meg på de 7 milene 😉

2014-07-25 17.41.32Sommerferie
I sommar var vi på ferietur med campingvogna slik vi pleier, og vi endte opp til slutt like ved kanalen Göta kanal i Sverige, en plass jeg har hørt mye fint om, og jeg ble ikke skuffet, det var en fin opplevelse å sykle der langs kanalen og se på båter som glir forbi, og kjenne den varme god føn-vinden. et flott område med grønne enger , frisk luft og masse hyggelige folk.

Vi bodde på en campingplass i Tøreboda, flott plass til fornuftig pris.
I tillegg elsket ungene området og spesielt basseng området. 😉
Her skal vi tilbake til, gjett om.

20140531-6453Som om ikke det var nok, så har syklingen gitt meg såpass mye energi og glede at vi var en gjeng som dro bort til Prekestolen i Rogaland og tok en spaser tur opp, vi var 8 barn og 8 voksne på denne turen. Jeg hadde aldri i livet klart dette om det ikke var for all syklingen jeg har drevet med siden mai i år.

Så om du fortsatt er usikker på om sykling er noe for deg, prøv det i et halvt år og kjenn på gleden og energien du får, helt fantastisk og anbefales!

2014-10-28 22.36.02Nå er høsten kommet og det blir raskt mørkt, så da var det på tide å få på litt reflekser og lys på sykkelen, og da fikk jeg tilsendt noen reflekser fra Bardum, disse kom godt med, de var enkle å feste på sykkelen.
Her er noen bilder av sykkelen med refleksene på, så nå er den klar for turer frem til snøen kommer.
Men jeg må innrømme at det var mer kos å sykle når det var godt å varmt i luften.

2014-10-28 22.36.33 2014-10-28 22.35.49

 

 
Bardum AS
Atea2014-10-28 22.35.38
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvis du vil følge meg på mine videoer, så har jeg egen Youtube kanal, den finner du HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s