Opplading til Utfordringen for 2015

Før nyttår ble jeg enig med meg selv, et endelig vedtak, Utfordringen til meg selv for 2015 er å fullføre styrkeprøven fra Eidsvoll -> Oslo. Så nå starter oppkjøringen frem mot starten i juni.

Jeg trener fast på treningssenter 2 ganger i uka og går til fysioterapaut etterpå, dette har jeg drevet med en stund, og dette kommer jeg til å fortsette med så lenge det fortsatt er håp for bedring.

Jeg har lagt det opp slik at jeg varmer opp med 20 minutter på sykkel, så ei runde med styrke i bein, kjernen, mage, osv, deretter ei runde til med høyt tempo på sykkelen. Treningsalen avsluttes med å tøye ut før turen går til benken til fysioen, der er det div øvelser som går op styrke og motorikk i den lamma siden. og nå frem til det blir mulig å sykle ute igjen så kommer vi til å kjøre hardt med fokus på å klare utfordringen.

Når vi kommer ut i mars og tempen gjør det mulig å sykle ute igjen kommer jeg til å legge opp til å ha styrke trening på tirsdager og torsdager tenker jeg å bruke til ren sykkel trening frem til fysioterapien, deretter sykle igjen. Vurderer å sykle til jobb på torsdager slik at jeg kan ta meg ei god runde før jeg skal på benken, og på vei hjem plukker jeg opp mini i bhg og får litt ekstra å dra på hjem, god trening tenker jeg.

Jeg har satt meg noen mål og delmål, som f.eks er at jeg innen utgangen av april skal klare å sykle med hjelpemotoren i av-stilling til byen (1,5 mil) Jeg må bare få trent opp venstrebeinet til å klare å hjelpe til bedre. dette vil igjen bedre gangen min. så jeg satser på at dette blir en vinn-vinn situasjon.

Målet med utfordringen 2015 er at jeg skal klare å sykle fra Eidsvoll til Ekeberg i Oslo sammen med kollegaer, venner og kjente, og håper å få med flere slagrammede som vil trene seg opp for å være på det samme.

Og når denne turen er over, når musklene begynner å fungere igjen 😉 begynner sommerens eventyr med å sykle i Danmark og nyte sommervarmen i noen uker på samme plasslangs limfjorden, det blir deilig det.

Gjett om jeg gleder meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s